VE-tennis in TC De Dageraad

Sinds april 2011 is TC De Dageraad actief bezig met VE-tennis. "VE" staat voor geïntegreerd sporten voor mensen met een verstandelijke beperking of autisme. Tennis is een sport die door iedereen kan beoefend worden ongeacht de leeftijd of het niveau.

Het does is bewegen, succes beleven en sociale aspecten bevorderen. Wekelijks zijn er tennistrainingen. Deze gaan door op maandag of donderdag op TC De Dageraad of in sporthal 't Beerke.

Wie meer uitdaging nodig heeft, kan deelnemen aan het reguliere circuit bij tennisschool PLAY. Er worden criteriumtornooien of recreatieve ontmoetingen georganiseerd. Ieder jaar staan de Special Olympics Belgium ook op het programma.

TC De Dageraad organiseert ook tal van nevenactiviteiten zoals een spaghettidag, een sinterklaasfeest, paaseieren rapen ed waar iedereen welkom is. Ook onze VE tennissers.

Wij krijgen financiële ondersteuning van G-Sport Vlaanderen in samenwerking met Tennis Vlaanderen, de sportraad van de gemeente Beerse en wij als TC De Dageraad dragen ook ons steentje bij.

g-tennis 02

G-Tennis met de steun van

Het Autonoom Provinciebedrijf Sport (APB Sport) van de provincie Antwerpensm_apbsport

 

Met ondersteuning en begeleiding van Parantee vzw

parantee