Reserveren van terreinen

Voor de mensen die nog geen ervaring hebben met de reservatie van een terrein via de site van de VTV die kunnen hieronder de uitgebreide uitleg volgen.

Andere mensen kunnen via deze link rechtstreeks naar het reservatiesysteem.

Reservaties

Verantwoordelijke reservatiesysteem : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Hoe kan je een terrein reserveren?

 1. Log aan op het reservatiesysteem van VTV door op volgende link te klikken: reservatiesysteem.
 2. Vul je gebruikersnaam (= VTV nr. bvb. 069875) en je paswoord (terug te vinden op je VTV-kaart, dit kan je eventueel zelf aanpassen op mijn VTV site) in om aan te loggen op het systeem.
 3. Klik op reservatie maken, een nieuw scherm gaat open en je ziet de terreinbezetting van vandaag. Om een terrein op een andere dag te reserveren klik je op volgende dag of op kalender aan/uit om een andere dag te selecteren.
 4. Klik op een vrij terrein (groen) om de reservatie te maken. Vul alle namen in van de betrokken spelers door op zoek/wijzig speler te klikken en registreer de geselecteerde namen. Klik vervolgens op bewaren, de namen van de geselecteerde spelers komen in een nu blauw veld te staan. Indien je E-mail adres in ons bestand zit krijg je automatisch een bevestiging van de reservatie. Uiteraard is alleen reserveren met je eigen gebruikersnaam toegelaten. Misbruik zal in het systeem opgevolgd en eventueel gesanctioneerd worden.
 5. Indien gewenst kan je een boodschap naar iemand sturen door op individuele berichten te klikken. Dit is geen E-mail, het bericht is alleen te zien als je inlogt in het reservatiesysteem.
 6. Vergeet niet uit te loggen als je klaar bent met de reservatie !!!
 7. Het op voorhand reserveren kan enkel ?s avonds op terrein 1, 2, 3 & 4 en op de indoorterreinen 10, 11 & 12 (indoor aan 4 euro per uur, te betalen aan de bar vóór aanvang).
 8. Je kan slechts één keer voorkomen in de reservatielijst, pas vanaf je gespeeld hebt kan je terug reserveren voor een volgende keer.
 9. Reserveren kan op terrein 1 & 2 vanaf 18u00, op terrein 3 & 4 vanaf 18u30 en op terrein 10, 11 & 12 vanaf 19u00.
 10. Bij regenweer krijgen tot 19u00 de trainingen voorrang om de tennishal te gebruiken.
 11. Op de terreinen 5, 6, 7 & 8 en overdag op 1, 2, 3, 4, 10, 11 & 12 blijft het systeem met de klokken en haken bestaan. Als je toekomt op de club en het terrein is vrij zet je de klok op het aanvangsuur en kan je 1 uur spelen (tenzij er niemand na komt). Indien alle terreinen bezet zijn hang je een kaartje met je naam aan de haak die overeenkomt met het terrein waar je wil spelen, als het uur op de klok van de vorige partij verstreken is kan je de klok opnieuw zetten en starten op het terrein.
 12. Na het spelen niet vergeten de terreinen te vegen (ook indoor), en bij droog weer de buitenvelden sproeien met de handsproeiers a.u.b.
 13. Tijdens de tornooien van T.C. De Lusthoven (week 30) en I.S.C. T.C. (week 31) zijn de binnenterreinen bij regenweer voorbehouden voor deze clubs. Je kan nog binnen spelen d.m.v. de klok te zetten met het overeenkomstige terrein, maar wedstrijden van deze tornooien krijgen steeds voorrang.