Nieuws TC De Dageraad

20150619 dames 3 01

Nu zaterdag 20 juni spelen onze dames 3 de laatste poulewedstrijd van hun interclub. Als ze die wedstrijd winnen, zijn ze ook provinciaal kampioen.

Ze kunnen hiervoor dus alle steun gebruiken. Kom dus zeker supporteren !

De ontmoeting begint om 14h00. Je kan genieten van 4 enkelwedstrijden en 2 dubbelwedstrijden.

Als je met uw kinderen wil komen, kan je dat zeker doen. Het is zaterdag ook onze Dageraaddag, dus er zal een springkasteel zijn, een balonnenclown en grime. Dus voor elks wat wils.

Heren 45-4 Belgisch kampioen interclub

20140920 heren 45 4

Onder een stralend nazomerzonnetje hebben onze +45 Dageraders zaterdag 20 september 2014 de finale gespeeld tegen Brussel.

De singles werden gestart met Dageraad winst in een overtuigende "iron man" tweesetter. Tegelijkertijd keken we naar een driesetter vol "spanning" met helaas winst voor manneken pis ? Ondertussen sprongen we weer haasje over met opnieuw een overtuigende "death metal" tweesetter en dus 2-1 voorsprong. Deze Brusselse hapklare spruiten moesten gedegusteerd worden, doch het venijn zat effe in de staart. Ook de vierde single werd een thriller van formaat in 3 sets met 2 topspelers. Echter hun acteur moest toch het onderspit delven tegen onze "lichtvoetige artiest" die ons de 3-1 op een dienblaadje presenteerde.

Het kon én mocht ons +45 Dageraders niet meer ontglippen en zo werden ook beide dubbels vlot gewonnen in 2 sets ! Op deze manier werd een parcours van 12 interclubmatchen glorieus afgesloten door één Dageraad TEAM van 9 spelers, dikwijls gesteund, vooral tijdens finaledagen, door talrijke Dageraad supporters (partners, vrienden, sympathisanten, familie & bestuur) én zelfs op verre verplaatsingen.

In bijlage een foto van de winnende ploeg. De namen op de foto zijn achteraan : Erik van Hoof, Maurice Peeters, Herman Aerts, Marc Janssens en Frank Scheyltjens. Vooraan : Ludwig Joosten, Paul Janssens en Ivan Goossens. Dirk Aerts maakte ook deel uit van de ploeg, maar staat niet mee op de foto.